WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CABRIO 0.7 61PK
Bouwjaar 01-2003 - 01-2004

Remblokken SMART CABRIO 0.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken SMART CABRIO 0.7 kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART CABRIO komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART past. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie.

Remblokken monteren

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Zachte remblokken

Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.