WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CABRIO 0.7 75PK
Bouwjaar 01-2003 - 01-2004

Remblokken SMART CABRIO 0.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Zachte remblokken

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE WielnavenHONDA RemschoenenVAUXHALL Remschijven. Een noodstop kan men beter vermijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART CABRIO 0.7 past.

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken.

Remblokken SMART CABRIO kopen

Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bosch, Rofren, Textar en Bendix Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.