100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CABRIO 0.6 71PK
Bouwjaar 06-2002 - 01-2004

Remblokken SMART CABRIO 0.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk.

Remblokken SMART CABRIO 0.6 kopen

De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Elke SMART CABRIO heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.