WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT RITMO 1.2 64PK
Bouwjaar 07-1978 - 09-1983

Remblokken SEAT RITMO 1.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Zachte remblokken

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen.

Remblokken SEAT RITMO 1.2 kopen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.