WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 850 0.9 37PK
Bouwjaar 01-1966 - 12-1974

Remblokken SEAT 850 0.9

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Zachte remblokken

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT 850 0.9 past. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit.

Remblokken SEAT 850 kopen

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Zimmermann, Brembo, TRW, ATE, Lucas, ABS en Pagid Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.