WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 132 2.0 D 55PK
Bouwjaar 05-1973 - 12-1980

Remblokken SEAT 132 2.0 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remblokken SEAT 132 2.0 D kopen

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV WiellagersDAIMLER StabilisatorstangenJEEP Handremkabels.

Remblokken monteren

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Elke SEAT 132 heeft een eigen VIN-nummer. Ook draagarmen staan los van de remdelen.