100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 132 1.8 105PK
Bouwjaar 05-1973 - 12-1980

Remblokken SEAT 132 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT 132 1.8 komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de SEAT 132 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen.

Remblokken SEAT kopen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. De auto kan naar links of rechts trekken.