WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 127 1.0 52PK
Bouwjaar 04-1972 - 12-1982

Remblokken SEAT 127 1.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Remblokken SEAT 127 1.0 kopen

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remblokken monteren

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN StabilisatorstangenSUBARU WielnavenPORSCHE Spoorstang.