100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 Stationwagen LS1200 65PK
Bouwjaar 01-1970 - 12-1976

Remblokken SEAT 124 Stationwagen LS1200

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken SEAT 124 Stationwagen LS1200 kopen

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT 124 Stationwagen past. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Remblokken monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Remblokken moeten tijdig vervangen worden. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.

Zachte remblokken

Elke SEAT heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.