WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 99 Combi Coupe 2.0 i 118PK
Bouwjaar 01-1981 - 12-1984

Remblokken SAAB 99 Combi Coupe 2.0 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken monteren

Elke SAAB 99 Combi Coupe 2.0 i heeft een eigen VIN-nummer. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Remblokken SAAB 99 Combi Coupe kopen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij controleren altijd bij de SAAB dealer of de onderdelen passen op uw auto.