100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 99 Combi Coupe 1.85 88PK
Bouwjaar 10-1970 - 05-1974

Remblokken SAAB 99 Combi Coupe 1.85

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Een auto remblok set monteren moet vakkundig.

Remblokken SAAB 99 Combi Coupe 1.85 kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SAAB 99 Combi Coupe past. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.

Zachte remblokken

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.