100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 75 Tourer 1.8 Turbo 150PK
Bouwjaar 05-2003 - 05-2005

Remblokken ROVER 75 Tourer 1.8 Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER 75 Tourer 1.8 Turbo, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemschijvenCITROEN WielnavenISUZU Remslangen. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.

Remblokken ROVER 75 Tourer kopen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Warmte is belangrijk in de remonderdelen.

Remblokken monteren

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen.