100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT ESPACE IV 3.5 V6 241PK
Bouwjaar 11-2002 - tot heden

Remblokken RENAULT ESPACE IV 3.5 V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken RENAULT ESPACE IV 3.5 V6 kopen

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Remblokken monteren

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT ESPACE IV komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.