100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO III 1.5 dCi 88PK
Bouwjaar 08-2010 - heden

Remblokken RENAULT CLIO III 1.5 dCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken RENAULT CLIO III 1.5 dCi kopen

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemblokkenMASERATI RemcilindersDAIMLER Remschoenen. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Elke RENAULT CLIO III heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.