WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO II 3.0 V6 Sport 254PK
Bouwjaar 12-2002 - tot heden

Remblokken RENAULT CLIO II 3.0 V6 Sport

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken RENAULT CLIO II 3.0 V6 Sport kopen

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Elke RENAULT CLIO II heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past.

Remblokken monteren

Deze meten de wielsnelheid. Demonteren van een wiel moet als eerste. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zachte remblokken

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.