WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO Grandtour 1.5 dCi 65PK
Bouwjaar 02-2010 - heden

Remblokken RENAULT CLIO Grandtour 1.5 dCi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT CLIO Grandtour 1.5 dCi komen. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Remblokken RENAULT CLIO Grandtour kopen

Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen.

Zachte remblokken

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.