WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO Grandtour 1.4 16V 98PK
Bouwjaar 02-2010 - heden

Remblokken RENAULT CLIO Grandtour 1.4 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de RENAULT CLIO Grandtour 1.4 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Zachte remblokken

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remblokken RENAULT CLIO Grandtour kopen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.