100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER S 3.2 266PK
Bouwjaar 01-2004 - 12-2004

Remblokken PORSCHE BOXSTER S 3.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken PORSCHE BOXSTER S 3.2 kopen

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE BOXSTER past. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Elke PORSCHE heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Zachte remblokken

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.