100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER S 3.2 260PK
Bouwjaar 07-2002 - 12-2004

Remblokken PORSCHE BOXSTER S 3,2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE BOXSTER S 3,2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF WielnavenLOTUS StabilisatorstangenVW VOLKSWAGEN Spoorstang. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Remblokken PORSCHE BOXSTER kopen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Zachte remblokken

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.