WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER 2.7 228PK
Bouwjaar 07-2002 - 12-2004

Remblokken PORSCHE BOXSTER 2.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE BOXSTER 2.7 past. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Deze meten de wielsnelheid.

Remblokken PORSCHE BOXSTER kopen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Wij controleren altijd bij de PORSCHE dealer of de onderdelen passen op uw auto.