WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Cabriolet 3.4 Carrera 4 301PK
Bouwjaar 02-1998 - 09-2001

Remblokken PORSCHE 911 Cabriolet 3.4 Carrera 4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw PORSCHE 911 Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P65009
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijdeachterzijde
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
12 maanden garantie
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Specificaties
Merk: Brembo
voor remschijf Ø : 330,0
Hoogte: 90,0 mm
dikte: 17,0 mm
Breedte: 121,0 mm
Gewicht: 2,22 kg
Inbouwplaats: achterzijde
60% Korting
77,67
194,17
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken monteren

Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Schuine kanten zijn tegen het piepen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Zachte remblokken

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE 911 Cabriolet 3.4 Carrera 4 komen. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE 911 Cabriolet.

Remblokken PORSCHE kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.