WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 807 3.0 V6 204PK
Bouwjaar 06-2002 - tot heden

Remblokken PEUGEOT 807 3.0 V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Abs wordt in werking gezet door sensoren. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 807 3.0 V6 past. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT 807 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remblokken PEUGEOT kopen

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.