100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 807 2.2 158PK
Bouwjaar 06-2002 - tot heden

Remblokken PEUGEOT 807 2.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken PEUGEOT 807 2.2 kopen

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Zachte remblokken

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Trillende remmen komt vaak door overbelasting.

Remblokken monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 807. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto.