WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 807 2.0 HDi 107PK
Bouwjaar 06-2002 - tot heden

Remblokken PEUGEOT 807 2.0 HDi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 807 2.0 HDi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.

Remblokken monteren

Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 807 past.

Remblokken PEUGEOT kopen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De auto moet een korte remweg hebben. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer.