100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 407 SW 2.2 158PK
Bouwjaar 05-2004 - 07-2005

Remblokken PEUGEOT 407 SW 2.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Remblokken PEUGEOT 407 SW 2.2 kopen

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto.

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de PEUGEOT 407 SW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.