WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 206 SW 1.4 HDi 68PK
Bouwjaar 07-2002 - tot heden

Remblokken PEUGEOT 206 SW 1.4 HDi

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 206 SW 1.4 HDi. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Remblokken PEUGEOT 206 SW kopen

Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemklauwenMG SpoorstangSAAB Handremkabels. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Zachte remblokken

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.