WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL TIGRA TwinTop 1.8 125PK
Bouwjaar 06-2004 - 12-2010

Remblokken OPEL TIGRA TwinTop 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke OPEL TIGRA TwinTop 1.8 heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken OPEL TIGRA TwinTop kopen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.