100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL MERIVA A MPV 1.8 125PK
Bouwjaar 05-2003 - 05-2010

Remblokken OPEL MERIVA A MPV 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren en Bosch De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL MERIVA A MPV 1.8 past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de OPEL MERIVA A MPV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remblokken OPEL kopen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn.