100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA C 1.2 Twinport 80PK
Bouwjaar 07-2004 - 12-2009

Remblokken OPEL CORSA C 1.2 Twinport

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER ABS sensorenHYUNDAI DraagarmenGMC Fuseekogels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL CORSA C 1.2 Twinport komen.

Remblokken OPEL CORSA C kopen

Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis.

Zachte remblokken

De auto kan naar links of rechts trekken. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto.