100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA G Cabriolet 2.0 16V Turbo 200PK
Bouwjaar 11-2002 - 10-2005

Remblokken OPEL ASTRA G Cabriolet 2.0 16V Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken OPEL ASTRA G Cabriolet 2.0 16V Turbo kopen

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Elke OPEL ASTRA G Cabriolet heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Fading ontstaat door te warme remblokken. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Remblokken monteren

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.