100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL AGILA 1.2 16V Twinport 80PK
Bouwjaar 07-2004 - 12-2007

Remblokken OPEL AGILA 1.2 16V Twinport

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij controleren altijd bij de OPEL AGILA 1.2 16V Twinport dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Remblokken OPEL AGILA kopen

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Trillende remmen komt vaak door overbelasting.

Zachte remblokken

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Schokkend remmen van de auto betekend controleren.