WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN TERRANO II 3.0 Di 4WD 154PK
Bouwjaar 05-2002 - 09-2007

Remblokken NISSAN TERRANO II 3.0 Di 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij controleren altijd bij de NISSAN TERRANO II 3.0 Di 4WD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken NISSAN TERRANO II kopen

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Zachte remblokken

Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.