100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY III 1.4 i 16V 87PK
Bouwjaar 10-1990 - 06-1995

Remblokken NISSAN SUNNY III 1.4 i 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen.

Remblokken NISSAN SUNNY III 1.4 i 16V kopen

Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Elke NISSAN SUNNY III heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De auto kan naar links of rechts trekken.

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN.