WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SUNNY III Liftback 1.4 i 16V 87PK
Bouwjaar 10-1990 - 06-1995

Remblokken NISSAN SUNNY III Liftback 1.4 i 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken NISSAN SUNNY III Liftback 1.4 i 16V kopen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemschijvenLADA RemklauwenOLDSMOBILE Fuseekogels. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remblokken monteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Wij controleren altijd bij de NISSAN SUNNY III Liftback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.