WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SKYLINE Coupé 2.6 Turbo 4x4 333PK
Bouwjaar 01-1999 - 02-2008

Remblokken NISSAN SKYLINE Coupé 2.6 Turbo 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken NISSAN SKYLINE Coupé 2.6 Turbo 4x4 kopen

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN SKYLINE Coupé past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Zachte remblokken

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remblokken monteren

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.