100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN SKYLINE Coupé 2.5 Turbo 280PK
Bouwjaar 05-1998 - 01-2006

Remblokken NISSAN SKYLINE Coupé 2.5 Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Remblokken monteren

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken NISSAN SKYLINE Coupé 2.5 Turbo kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN SKYLINE Coupé past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI WielnavenAUDI RemtrommelsSSANGYONG Stuurkogels. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen.