WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMERA Hatchback 2.0 150PK
Bouwjaar 06-1990 - 01-1996

Remblokken NISSAN PRIMERA Hatchback 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken NISSAN PRIMERA Hatchback 2.0 kopen

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Zachte remblokken

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Remblokken monteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Gietijzer komt minder veel voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN PRIMERA Hatchback komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemklauwenHONDA ABS sensorenSKODA Remcilinders.