WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMASTAR Bus dCi 80 80PK
Bouwjaar 03-2001 - tot heden

Remblokken NISSAN PRIMASTAR Bus dCi 80

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PRIMASTAR Bus dCi 80. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Fading ontstaat door te warme remblokken.

Remblokken NISSAN PRIMASTAR Bus kopen

Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remblokken monteren

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.