100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMASTAR Bus dCi 100 101PK
Bouwjaar 03-2001 - tot heden

Remblokken NISSAN PRIMASTAR Bus dCi 100

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN PRIMASTAR Bus dCi 100, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de NISSAN PRIMASTAR Bus dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remblokken NISSAN kopen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK ABS sensorenCHEVROLET RemklauwenKIA Remblokken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.