WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMASTAR Bus 2.0 120PK
Bouwjaar 03-2001 - tot heden

Remblokken NISSAN PRIMASTAR Bus 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken NISSAN PRIMASTAR Bus 2.0 kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN PRIMASTAR Bus past. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken monteren

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Zachte remblokken

Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.