100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PICK UP 2.2 D 64PK
Bouwjaar 01-1982 - 01-1984

Remblokken NISSAN PICK UP 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw NISSAN PICK UP
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Premium kwaliteitArtikelnr: P56056
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijdevoorzijde
Wat is premium kwaliteit?
Betere warmte afvoer
Snellere rijstijl
Snellere auto's
Voor auto's met caravan
12 maanden garantie
Wanneer kies je voor Brembo?

Kies voor Brembo als je iets meer remvermogen wilt. Omdat je een snelle auto hebt of vaak met zware belading of caravan rijdt.

> Kwaliteiten vergelijken
Specificaties
Merk: Brembo
Remsysteem: AKEBONO
Voertuigtype: Pick Up (720)
Blokkenscheiding: Blokkenscheiding
Voertuigtype: Ute
Hoogte: 49,5 mm
dikte: 17,0 mm
Breedte: 130,0 mm
Aantal indicators: 2 Aantal per as
Bijzonderheden: Met akoestische slijtagewaarschuwing
Gewicht: 0,37 kg
Inbouwplaats: voorzijde
59% Korting
39,06
95,27
incl. BTW
Prijs per set
Meer informatie
1 set is voor 2 wielen.

Remblokken monteren

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remblokken NISSAN PICK UP 2.2 D kopen

Wij controleren altijd bij de NISSAN PICK UP dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen.

Zachte remblokken

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.