100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL III/1 Open laadbak/ Chassis 3.3 TD 4x4 110PK
Bouwjaar 01-1984 - 12-1987

Remblokken NISSAN PATROL III/1 Open laadbak/ Chassis 3.3 TD 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken NISSAN PATROL III/1 Open laadbak/ Chassis 3.3 TD 4x4 kopen

Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven.

Zachte remblokken

De auto kan naar links of rechts trekken. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC HandremkabelsAUDI StuurkogelsCHEVROLET Spoorstang. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Remblokken monteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN PATROL III/1 Open laadbak/ Chassis past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.