WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PATROL III/1 Open laadbak/ Chassis 3.3 D 4x4 95PK
Bouwjaar 06-1980 - 12-1987

Remblokken NISSAN PATROL III/1 Open laadbak/ Chassis 3.3 D 4x4

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS SpoorstangROVER RemschoenenTOYOTA Remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN PATROL III/1 Open laadbak/ Chassis 3.3 D 4x4. Elke NISSAN PATROL III/1 Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remblokken NISSAN kopen

Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.