WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX V 3.0 V6 24V 214PK
Bouwjaar 12-1999 - 11-2003

Remblokken NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX V 3.0 V6 24V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX V 3.0 V6 24V kopen

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN MAXIMA / MAXIMA QX V past. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen.

Remblokken monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL ABS sensorenLOTUS StabilisatorstangenLADA Handremkabels. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering.