100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN JUKE 1.6 DIG-T 190PK
Bouwjaar 06-2010 - heden

Remblokken NISSAN JUKE 1.6 DIG-T

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw NISSAN JUKE
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 1905Q
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijdeachterzijde
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: AKEBONO
Gewicht: 0,10 kg
Inbouwplaats: achterzijde
59% KORTING
11,13
27,15
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Reviews: 16

Remblokken NISSAN JUKE 1.6 DIG-T kopen

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke NISSAN JUKE heeft een eigen VIN-nummer. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator).

Remblokken monteren

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Zachte remblokken

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.