WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN INTERSTAR Bestelwagen dCi 140 136PK
Bouwjaar 11-2003 - tot heden

Remblokken NISSAN INTERSTAR Bestelwagen dCi 140

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken.

Zachte remblokken

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Remblokken NISSAN INTERSTAR Bestelwagen dCi 140 kopen

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen.