WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN INTERSTAR Bestelwagen dCi 120 115PK
Bouwjaar 04-2002 - tot heden

Remblokken NISSAN INTERSTAR Bestelwagen dCi 120

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken NISSAN INTERSTAR Bestelwagen dCi 120 kopen

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Elke NISSAN INTERSTAR Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Remblokken moeten tijdig vervangen worden.

Zachte remblokken

Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI ABS sensorenCITROEN HandremkabelsOLDSMOBILE Remschijven. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken monteren

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de NISSAN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.