WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN FIGARO Coupé 1.0 76PK
Bouwjaar 02-1991 - 04-1992

Remblokken NISSAN FIGARO Coupé 1.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde

Remblokken monteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.

Zachte remblokken

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN FIGARO Coupé 1.0 past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Remblokken NISSAN FIGARO Coupé kopen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.