WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ELGRAND 3.5 AWD 241PK
Bouwjaar 05-2002 - 12-2010

Remblokken NISSAN ELGRAND 3.5 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Remblokken NISSAN ELGRAND 3.5 AWD kopen

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Chassis onderdelen zitten onder de auto. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Zachte remblokken

Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN ELGRAND past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemblokkenSKODA WielnavenLINCOLN Remtrommels. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.