WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN ELGRAND 2.5 AWD 186PK
Bouwjaar 12-2004 - 12-2010

Remblokken NISSAN ELGRAND 2.5 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo.

Remblokken NISSAN ELGRAND 2.5 AWD kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering.

Remblokken monteren

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN ELGRAND. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.